Witam!
Mój Pierwszy post na tym forum, ale nie ukrywam, że jestem tutaj głównie dla tego tematu. Być może jeszcze się wciągnę w inne działy tego forum. Do rzeczy.
Jak większość mężczyzn lubuję się w kobiecym pięknie. Nie interesuje się kobiecą nagością... nie w tym temacie

. Chciałbym, aby w tym temacie Panowie, jak i również nasze śliczne Panie przedstawiały showmanki (tj. piosenkarki, aktorki, tancerki, modeki itp. itd.) zasługujące na uwagę swoimi wdziękami i twarzą. Nie będę ukrywał, że jestem tutaj także z powodu złego działania strony sexydesktop (mimo nazwy nie ma tam erotyki), która do tej pory była moim GURU

i jednocześnie łaskawie proszę o podanie jakiegoś godnego jej zastępcy.
A więc mój ranking... jeśli można o takowym mówić:
1.
Kirsten Dunst
2. Ex aequo
Ashlee Simpson i
Hayden Panettiere
4. Ex aequo
Hilary Duff i
Amanda Bynes
6. Ex aequo
Alicia Machado,
Brittany Snow i
Lindsay Lohan
Zapraszam wszystkich do dzielenia się upodobaniami, i proszę o nie wklejanie dużych zdjęć w ramach litości dla posiadaczy wolnego internetu.
Pisanie mojego nicku z dużej litery traktuję jak obelgę. Dodatkowe używanie znaków diakrytycznych uważam za obrazę moich przodków. Jestem jedynym przedstawicielem gatunku dlubaczy, z rodzaju dlubaczy, rodziny dlubaczy i gromady dlubaczy na tej planecie, nie utożsamiam się z istotami gatunku homo sapiens sapiens, ponieważ są to istoty nie sapiens :P
Co kraj to obyczaj, ja mam swój i swoje obyczaje.
"Ty masz swój świat i swoje kredki" - Asia o mnie... Asiu właściwie, to mam flamastry ;)