Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Odchudzanie na zawołanie i dieta turbo

134 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tunia22

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 254 postów

Napisano 04 maj 2009 - 11:15

Jak to jest u Was z tym? Słyszeliście o tej diecie? Stosowaliście? Ja stosuje dziś 4 dzień i musze przyznać, że to naprawde działa. W ciągu 3 dni schudłam 1,3kg i straciłam w cm ;) Dieta nie wymaga ćwiczeń, po prostu spaceruję, ruszam się choćby sprzątając mieszkanie itd. Polecam ją wszystkim. Można jesc naprawde wiele produktów w porównaniu do innych diet, no i nie trzeba sie głodzic a wręcz przeciwnie - ja przy diecie turbo mam jeść 6 posiłków dziennie :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Mexter

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 674 postów

Napisano 04 maj 2009 - 11:21

diety cud nie istnieją. Ja ćwiczę regularnie od 2 tyg i schudłem 3 kg i straciłem w pasie 3 cm. Jeżeli chodzi o jedzenie to nie stosuje diety, po prostu je ograniczam.

#3 Tunia22

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 254 postów

Napisano 04 maj 2009 - 12:02

Nie napisałam, że to dieta cud tylko, że działa. Sama stosowałam już kilka diet, m.in. głodówkę ale na nic to było. Ostatnio dowiedziałam się o tej, poczytałam opinie na jej temat i postanowiłam spróbować. No i ona naprawdę działa :)

#4 malina.

samozwańcza artystka.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1492 postów

Napisano 04 maj 2009 - 12:05

a można wiedzieć, na czym ta 'dieta turbo' polega?

#5 Tunia22

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 254 postów

Napisano 04 maj 2009 - 12:43

jesz 6 posiłków dziennie, co sprawia, że jesz mniejsze ilości. Posiłki jakie się je sa "wysoko nasycające", tzn jesz mniej żeby sie najeść i na dłużej Ci wystarcza

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 mikey313

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 08 maj 2009 - 15:09

najlepiej 5 posiłków dziennie. obiad powinien zawierac najwiekszą liczbę kalorii, a najmniej kolacja. na śniadanie należy wybierać żywność bogatą w witaminy. na śniadanie i kolacje polecam mleko 0,5 = jakies płatki musli np sante do tego dodac świeże owoce w miarę możliwości. Śniadanie pożywne i niskokaloryczne:)

#7 Tunia22

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 254 postów

Napisano 11 maj 2009 - 13:19

ja tam przywykłam do tej dietki, jest ok, można tez coś innego przekąsić a waga leci w dół, w tydzien schudłam 2kg, dla mnie to i tak dużo bo miałam problemy ze zrzuceniem wagi. Teraz bardziej patrze na to co jem i wogóle odżywiam się zdrowiej :)

#8 kamelia96

leń etatowy

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1261 postów

Napisano 11 maj 2009 - 14:00

A to odchudzanie na zawołanie? Przeczytałam dziś e booka i chcę zacząć dietę od jutra. Stosowałyście? Chcę stracić 10 kg ;/

#9 sunrise_girl

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 126 postów

Napisano 11 maj 2009 - 22:28

Ja ostatnio poczytałam trochę o dietach, ponieważ nigdy nie stosowałam jakiejś skonkretyzowanej ale swoją - taką jaką sobie akurat wymyśliłam - czyli "jem to, a tego już nie, a czasem sobie pozwolę itp" - dlatego znalazłam coś w rodzaju takiej diety turbo - dietę 5 dniową - http://mmo.pl/dieta-...iowa-p-111.html, opis jest dość długi i profesjonalny, produkt posiada już także pozytywne opinie, dlatego chyba tym razem zdecyduję się na coś takiego. Co o tym myślicie? Może ktoś już na to wpadł wcześniej:)?

#10 Tunia22

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 254 postów

Napisano 12 maj 2009 - 10:24

kamelia96, ja stosowałam dietę turbo przez 10 dni, schudłam 2 kg i nie mam już takiego brzuszka no i zeszło mi też trochę w nogach z czego jestem bardzo zadowolona. Teraz planuję zwykłą (nie turbo) stosować bo przy niej ponoć więcej osób chudnie (na jednym z for na którym jestem są takie opinie)

sunrise girl, na Twoim miejscu nie kupowałabym tego, szkoda pieniędzy. Trochę zaparcia i w tydzień sama zrzucisz te 2 kg bez problemu. W sumie to ja w ciagu 4-5 dni tyle zrzuciłam przy diecie turbo a później waga mi stała w miejscu. Jakby co, to mogę ją przesłać na maila, nie musicie wtedy jej wykupywać.

#11 andzia94

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 676 postów

Napisano 15 maj 2009 - 12:16

tunia ja była bym chętna na wysłanie tego na meila ;)

jak coś to mój meil andziusia24@buziaczek.pl

#12 Ona'1

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 16 maj 2009 - 18:24

Tunia ;) również prosze o przeslanie na emila ;)

chce schudnac 10 kg bo niedlugo lato.!

Moj email to Sylwiaaaa11@o2.pl

z góry dziekuje ;* ;) ;)

#13 God_Is_A_Girl

I'm not a Girl, Not yet a Woman.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1285 postów

Napisano 16 maj 2009 - 18:28

Też bym chciała schudnąć. Mam 168cm i 56kg :/ mam długie nogi i tego tak nie widać ale mimo wszystko chce tak 3kg schudnąć .. jem śniadanie,obiad i kolacji nie jem (zresztą nigdy nie jadałam) obiad tylko jednodaniowy..dużo chodzę.. chce zacząć jeździć na rolkach ,bo to podobno najlepsze jak chce sie odchudzić..
"Mój ojciec był biały i tak jak płynie we mnie krew Białych i Czarnych, tak moja muzyka płynie do wszystkich, bo wypływa z mojego
serca. Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość."Bob Marley :)

"But you don’t love me anymore
You don’t want me anymore
Theres a sign on your door no vacancy just emptiness without your love
I’m homeless

In this cold I’m walking aimless
Feeling hopeless without a shelter from the storm
And in my heart I miss you so much" Leona Lewis

Nie Potrzebuje Księcia. Będę samotną Księżniczką :]

#14 &^łukasz*&

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 540 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:26

Diety i diety. Normalne jedzenie (3 posiłki i dużo warzyw i owoców - 1/3 całego dnia) i więcej ruchu a nie tylko spacerek:) Na siłownie zapraszam:P

Wczoraj na BBC oglądałem o dietach cud. Najlepszy był trening a nie jakieś diety.
...Dziś mam wszystko, mogę wszystko...

Cała prawda o kobietach:

#15 God_Is_A_Girl

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1285 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:27

ja nie chce sobie wyrobic mięśni :] chce miec opływowe kształty i delikatną skórę :P
"Mój ojciec był biały i tak jak płynie we mnie krew Białych i Czarnych, tak moja muzyka płynie do wszystkich, bo wypływa z mojego
serca. Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość."Bob Marley :)

I’m homeless

#16 &^łukasz*&

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 540 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:36

Na siłowni nie wyrabia się mięśni tylko;) Jakieś dziwne masz przeświadczenie na temat siłowni. Ja widzę masę dziewczyn które ćwiczą;) Fajnie popatrzeć na taką jak rusza bioderkami na rowerku;)

Cała prawda o kobietach:

#17 God_Is_A_Girl

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1285 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:39

Rower i pływanie tez nie wskazane ,bo wyrabia sie masa mięsniowa. Nie mam dziwnego przeświadczenia tylko rozmawiałam z dietetyczką.

PS milego chodzenia na siłownie i patrzenia sie na doopy :] pff

Użytkownik God_Is_A_Girl edytował ten post 16 maj 2009 - 19:39

I’m homeless

#18 &^łukasz*&

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 540 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:48

Wyświetl postUżytkownik God_Is_A_Girl dnia 16.05.2009, 20:39 napisał

Rower i pływanie tez nie wskazane ,bo wyrabia sie masa mięsniowa. Nie mam dziwnego przeświadczenia tylko rozmawiałam z dietetyczką.

PS milego chodzenia na siłownie i patrzenia sie na doopy :] pff

:D hehe;) Takim sposobem, że Ci dietetyk kazał to będziesz tyła a nie chudła:) Zmień dietetyka najlepiej. A żeby schudnąć na rowerku to po 1: z brzucha usunąć tłuszczyk to kup pas specjalny, po 2: załóż 2 bluzy na siebie i jakąś kurtkę nie przepuszczającą powietrza. Na nogi jakieś grube spodenki. Dużo wody pij przy jeździe;):) Raz na tydzień na saunę:) 2 razy na tydzień na aerobic. Chcecie mieć ładne ciało? To trzeba sobie zapracować;)

Użytkownik &^łukasz*& edytował ten post 16 maj 2009 - 19:49

Cała prawda o kobietach:

#19 God_Is_A_Girl

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1285 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:50

Nie mam czasu na takie coś. W wakacje obóz pływacki, co dwa dni rolki, spacery i woda przez posilkami :] szkoda,ze lubie gotować. Na rower mam specjalny stroj...ale juz nie jezdze,bo mam umiesnione lydki juz za bardzo :/

I’m homeless

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 &^łukasz*&

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 540 postów

Napisano 16 maj 2009 - 19:56

Wy kobietki jesteście dziwne:) Chcecie coś nie dając nic z siebie:P Przecież magicznym ruchem dłoni nie schudniecie, a już na pewno siedzeniem na pośladkach;D ;D

Użytkownik &^łukasz*& edytował ten post 16 maj 2009 - 19:57

Cała prawda o kobietach:

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych