Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Wielkopolska - razem!!!

862 odpowiedzi w tym temacie

#821 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 18 kwiecień 2010 - 01:09

Karh... to cieszy że nie dałeś się zakuć w dyby żadnej dziwicy i że cały czas dychasz jak sam wspomniałeś dość dobrze ostatnimi czasy :) Cieszy że chociaż u Ciebie jest ok. Ale już niedługo będziesz się cieszył tym powodzeniem i szczęściem niestety mogę Cię zapewnić że tylko do czasu aż Cię w końcu chwycę w Koninie i wtedy zginiesz marnie za co to Ty już wiesz znakomicie gadzie ;) Za moment rozwiąże Twoje dylematy z nagłymi i niespodziewanymi wypadami do Konina raz na zawsze zajrzyj tylko na swoje PW, a będziesz miał i wiedział wszystko :) Tymczasem wszystkim :papa:
Nic nie jest takie jak wydaje się na początku... Pozdrowionka dla forumowiczów :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#822 wiwson

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 28 postów

Napisano 06 czerwiec 2010 - 14:37

witam wszystkich :D
Konin pozdrawia :D

#823 Zakochana501

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 07 sierpień 2010 - 15:23

Ja jestem z wielkopolski. Z Koła, ale widzę że już nikt na to forum nie zagląda.... A szkoda..... ;/

#824 Karh

Pasjonat Fantasy.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2025 postów

Napisano 26 wrzesień 2010 - 23:18

Nie wierzę! Niegdyś najpopularniejszy temat w tym pięknym dziale schodzi na psy! Co się tutaj dzieje. Wielkopolanie i Wielkopolanki, zaszczyćcie nas swoją obecnością i dobrym słowem =].

Gekonie, zniknąłem na niespełna pół roku z myślą że chociaż ty nie zapomnisz o naszym wspaniałym temacie. Czyżby nikt z Wielkopolski nie wchodził już na forumowisko =)?
Ognisty diament spadł
I lud w obawie ukląkł
Wraz z nim potomstwo jej
- Zemstą płomień i bat!

Dołączona grafika

#825 krzysiuuus

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 103 postów

Napisano 28 wrzesień 2010 - 10:48

Ostrów wielkopolski :)
Szablony panel allegro - WebAukcje.info
Panel allegro - reklamuj swoje aukcje
Twoja Reklama stron - SEOKATALOG

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#826 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 29 wrzesień 2010 - 00:07

Tak to jest niestety Karhu jak się znika i zostawia forum na pastwę losu i złych wiatrów <_< Jak widzisz ja tutaj bywam ale jeśli brak wpisów od znajomych to co się będę odzywał, kto z młodzieży zechce czytać takiego dinozaura tego tematu forumowiska jak ja ;) Więc się nie wychylam i siedzę cicho jak mysz pod miotłą u proboszcza w zachrysti :P Ala Ty mi lepiej powiedź gdzieś się włóczył przez 6 miesięcy nieobecności? :zly: Gdyby to było 9 miesięcy to gotów byłbym pomyśleć, że połaszczyłeś się na tą bańkę dolców i tą wyspę na własność i postanowiłeś zostać pierwszym mężczyzną, który nie tylko spłodził ale i urodził potomstwo ;) Ok. czas znikać i pospać trochę rano znów trzeba się poderwać z łóżka i zapierdzielać do "kamieniołomów" i zarobić na flaszkę chleba ;) Pozdrówka dla całości Wielkopolski ze stolicy świata Konina :lol: i :piwosze: Karhu dla Ciebie :)

Użytkownik Gekonek edytował ten post 29 wrzesień 2010 - 00:08

Nic nie jest takie jak wydaje się na początku... Pozdrowionka dla forumowiczów :D

#827 Karh

Pasjonat Fantasy.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2025 postów

Napisano 29 wrzesień 2010 - 00:19

Tu i tam. Jeździło się trochę po kraju i zwiedzało, póki sił starcza. Niestety o Konin jakoś nie zahaczyłem, w sumie to nawet gdybym był tam przejazdem, nie mam do ciebie żadnego sensownego kontaktu, cobyśmy na jasne z pianką mogli wyskoczyć. Jak zwał tak zwał, ale do prokreacji mi jakoś nie śpieszno póki co. Żadna białogłowa również mnie nie usidliła więc na chwilę obecną możesz być Gekonku o mnie spokojny =].

Na długie, jesienne i zimowe wieczory zaszyłem się w domu więc i na forum znajduję trochę czasu. Trzeba trochę rozruszać ten temat. Nie chce mi się wierzyć że nikt ze starego składu tutaj nie zagląda. Co z Motylkiem, Agusią-Malusią, Agaciorkiem i całą resztą której nie wymieniłem (za co z góry przepraszam)?
Ognisty diament spadł
I lud w obawie ukląkł
Wraz z nim potomstwo jej
- Zemstą płomień i bat!

Dołączona grafika

#828 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 03 październik 2010 - 02:38

No niestety Karhu tak jest prawda nikt ze starego składu tutaj nie zagląda od praczasów :( O Agaciorku, Motylku czy Agusi ślad zaginął i chyba tylko dobre biuro detektywistyczne byłoby w stanie je odnaleźć na co nas Karhu raczej nie stać ;) Ze starej elitarnej ekipy tego tematu pojawiamy się tutaj tylko my dwaj <_< Jedno co jest cieszące to fakt że jeszcze nadal obaj jesteśmy wierni stanowi kawalerskiemu i że nic nie zapowiada zbyt szybkiej zmiany tego na zaobrączkowane nieloty ;) Pozdrowionka gorące dla całej Wielkopolski, która zagląda tutaj czasami i oczywiście jasne :piwosze: z białą pianką dla Ciebie Karhu :) Przy okazji zajrzyj na PW zostawiłem Ci tam namiar do mnie tak abyś w razie bycia choćby tylko przelotem przez stolice tego świata Konin mógł dać mi znać o której będziesz w metropolii i żebyśmy mogli się spotkać na jasne z białą pianką w bardziej realnych warunkach niż tylko na forum w odwiecznie naszym temacie ;)

#829 motylek41

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 08 listopad 2010 - 21:38

Witajcie :)
Nie było mnie troszkę tutaj,ale miałam problemyyyyyyyyyyyyy i to duże,mam nadzieje że z każdym dniem będzie lepiej i częściej będę do was zaglądała:)
Jak zdrówko u was,bo to że nadal jesteście kawalerami już przeczytałam w waszych postach....
Tak na marginesie Gekonku to chcę Ci powiedzieć że mój synek ma w końcu indywidualna naukę w domu:(,ani ja,ani on .nie jesteśmy z tego zadowoleni:(
Karh jak miło że o mnie pamiętałeś......:)

Pozdrawiam....Motylek
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w Twoim uśmiechu
....bo ona lubi usiąść na swoim parapecie, wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy.
Lubi wtedy płakać i wspominać wszystko co dobre i co złe..
bo w życiu piękne są tylko chwile.
bo ona nigdy nie zapomni tego, za czym tęskni.
bo w jej sercu zawsze będzie każda minuta jej życia.
bo ona kocha swoje wspomnienia i nikt jej ich nie zabierze.

#830 Karh

Pasjonat Fantasy.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2025 postów

Napisano 30 grudzień 2010 - 22:05

To już chyba staje się powoli tradycją że po niedługim czasie sukcesywnego pisania, wywiewa mnie stąd na jakiś czas. Szkoda że stara ekipa całkowicie zapomniała o nas i już się tutaj nie pojawia. Młodsi użytkownicy wpadają tutaj, witają się i też znikają bez śladu.

motylku, jakże miałbym o tobie zapomnieć? Rozmawialiśmy przez jakiś okres czasu a to wpada w pamięć =).

gekonie, a co z tobą =)?
Ognisty diament spadł
I lud w obawie ukląkł
Wraz z nim potomstwo jej
- Zemstą płomień i bat!

Dołączona grafika

#831 Kris9

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 404 postów

Napisano 06 styczeń 2011 - 11:58

Kępno pozdrawia!
Kibicujmy naszym...
Dołączona grafika

"...licz tylko na Siebie, jeśli umiesz liczyć,
bo mimo upływu lat nadal żyjemy w dziczy..."
Słoń "Szczerze"

#832 motylek41

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 18 luty 2011 - 12:53

Pozdrawiam i pytam się,gdzie są wszyscy???? śnieg was zasypał?:)
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w Twoim uśmiechu
....bo ona lubi usiąść na swoim parapecie, wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy.

#833 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 04 marzec 2011 - 04:55

Wyświetl postUżytkownik motylek41 dnia 18 luty 2011 - 12:53 napisał

Pozdrawiam i pytam się,gdzie są wszyscy???? śnieg was zasypał?:)
Masz rację Motylku śnieg zasypał wszystkich, przynajmniej mnie spotkało takie szczęście :) Na szczęście wiosna coraz bliżej i jest nadzieja że będzie z pewnością trochę lepiej :) Pozdrawiam nieobecną całość i przede wszystkim Ciebie Motylku drogi :papa:

Użytkownik Gekonek edytował ten post 04 marzec 2011 - 04:55

#834 Exclusive Places

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 14 marzec 2011 - 11:13

www.exclusive-places.com

#835 motylek41

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 02 kwiecień 2011 - 16:20

Witam

Co tam u Was kochani!!!!

Ja wam chce oznajmić że zostanę babcią :) młodą babcią hahahahaha
Teraz tylko kasę muszę zbierać bo córka chce prywatnie rodzić,a to koszt 3 tys.
Wiosna,a mnie depresja dobija.

pozdrawiam

Chłopaki a Wy gdzie się podziewacie?
w Twoim uśmiechu

#836 Agusia16248

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 63 postów

Napisano 12 kwiecień 2011 - 12:14

Cześć wam ja nowa z wielkopolski

#837 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 24 kwiecień 2011 - 13:41

A my to tu, to tam Motylku :)U mnie zapanował całkowity brak czasu. gdyby nie te 2 dni świąt to nie znalazłbym z pewnością ani odrobiny czasu na zajrzenie tutaj :( Niestety tak to jest gdy się zachciało pracować w nowej firmie i gdy się gromadzi nowe umiejętności i papierki zawodowe, których powoli będę miał całą tone makulatury :) Karhu co jest z Tobą od czasu do czasu chyba jesteś w domu aby móc wskoczyć i napisać chociaż "cześć" do znajomych !!! Ok.czas znikać powoli aby niepisać znów poematu albo całej trylogii :) Pozdrowionka dla elity Wlkp. razem z buziakami :588: dla Motylka i :piwko2: dla Karha :wink:

#838 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 24 kwiecień 2011 - 13:51

Motylku dopiero doczytałem :) Moje najszczersze gratulacje dla młodej babci i dla młodej mamy :) Suupeerr... też tak chcę być młodym dzisdkiem tylko jakoś mi nie spieszno do tego aby być najpierw ojcem ;) Ale podobno dzisiaj wszyustko jest możliwe więc może i mi się uda zostać dziadkiem bez ojcostwa :P Czas pokaże na ten czass najserdeczniejsze gratulacje dla naszej kochanej młodej babciuni Motylka :*

#839 motylek41

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 15 czerwiec 2011 - 21:18

Gekonku czyli jesteś zapracowany !!!!!!
Ehhhh ja też bym chciała pracować,ale z moją chorobą nic nie mogę poszukać :(
Babcią zostane w listopadzie,więc wirtualnego szampana wypijemy :)
Karh gdzie się podziewa??????
Cosik pusto tutaj się robi!!!!
Jak ja nie lubię upałów.....ehhhh wciąż tylko tabsy i spanie :(:(:(

buziaki dla Gekonka i Karha :*
pozdrawiam wszystkich
w Twoim uśmiechu

#840 Gekonek

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 261 postów

Napisano 21 czerwiec 2011 - 13:47

:* Niestety masz rację Motylku drogi jestem zapracowany po uszy :( Jak ja bym chciał sobie poleniuchać chociaż w weekendy, a tutaj nic z tego jak nie praca to kursy w weekendy i tak na okrągło mam już dość wszystkiego :/ A Karha jak zawykle gdzieś pewnie pognało w Polske i nie ma dostępu do netu, albo zapił i nie ma siły aby doczołgać się do klawiatury ;) Pozdrawiam serdecznie Motylku drogi razem z gorącymi buziakami dla młodej babci i jeszcze młodszej mamy :*

Użytkownik Gekonek edytował ten post 21 czerwiec 2011 - 13:49

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych