- (39 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 37
- 38
- 39
Wielkopolska - razem!!!
#0 Panna M.
Napisano --
Napisano 04 marzec 2010 - 18:19
gdyby nie istniał,nie poznała bym wspaniałych ludzi,jak Stafficzki i Gekonka
a z drugiej strony,przez internet zafundowałam sobie kłopoty.......w końcu jeden lubi oglądać tv a drugi klikać na kompie...każdy wybiera sobie to co najbardziej lubi
w Twoim uśmiechu
Napisano 04 marzec 2010 - 18:27
Telewizja wprowadza tylko ludzi w błąd. Gadają, starszą, kręcą, byleby trzymać popularność. Że nie wspomnę o programach których poziom etyki i dobrego smaku spadł poniżej przeciętnej.
A spotkania jako takiego oficjalnego nie było jeszcze nigdy i nie szykuje się zbyt szybko =]. Chyba że w końcu zgadamy się z Gekonkiem co i jak.
Napisano 05 marzec 2010 - 12:26
Jaką macie pogodę??? bo u mnie całą noc śnieg padał,ale myślę że długo się nie utrzyma!!!1
Od rana zrobiłam placuszek dla moich robaczków.....a teraz znikam z synkiem do lekarza....
miłego dzionka dla wszystkich
w Twoim uśmiechu
Napisano 06 marzec 2010 - 02:45
Motylku
Co do TV czy netu to każdy robi to co lubi i do ma dla niego jakaś sens, ja np. nie widzę życia dla siebie bez net, albo bez TV teraz mam włączone TV i piszę do Was posta, nie muszę patrzeć w to czarne pudełko ale coś musi mi grać i musi mi brzęczeć
Napisano 06 marzec 2010 - 17:09
Gekonku nie wiesz czym zasłużyłeś??? a ja myślę że wiesz,pomyśl troszkę
Pisaliście o piwie,ja lubię lecha i tyskie,ale z sokiem malinowym
Pozdrawiam i śle buziaki
Gekonku dla Ciebie takie specjalne
karh a co u Ciebie?????? masz dzis też buziaka
w Twoim uśmiechu
Napisano 07 marzec 2010 - 11:46
Mi tam nie musi nic brzęczeć, mogę siedzieć w zupełnej ciszy, mimo wszystko zawsze gra jakaś muzyka. Telewizor w pokoju mam, od jakiś 4 lat w ogóle go nie włączałem. Po prostu nie czuję takiej potrzeby =).
Pozdrawiam =).
Napisano 07 marzec 2010 - 21:54
szkoda że tutaj tak mało osób pisze,przeważnie każdy się przywita i zmyka
karh cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku-oczywiście pod kątem zdrowia też!!!!!
w Twoim uśmiechu
Napisano 07 marzec 2010 - 23:20
Co do kaca,to nie pamiętam kiedy go miałam,pije dosyć rzadko,ale jak już to robię to ufffffffffff nie chciał byś mnie widzieć w takim stanie
w Twoim uśmiechu
Napisano 08 marzec 2010 - 13:55
Znalazłam w końcu w necie lekarza,którego polecając inne matki i na szczęście dziś wieczorem przyjmie moje dziecko.Ja mam na to pieniądze,ale są matki które nie mają,i co wtedy???? choroba nie będzie czekała.....
w Twoim uśmiechu
Napisano 08 marzec 2010 - 14:07
Napisano 08 marzec 2010 - 23:37
Teraz jak wiem co dolega mojemu synkowi jestem troszkę spokojniejsza,jak wyzdrowieje poczuje zupełny spokój.
Dobranoc.
w Twoim uśmiechu
Napisano 09 marzec 2010 - 10:39
Użytkownik motylek41 dnia 08 marzec 2010 - 13:55 napisał
Znalazłam w końcu w necie lekarza,którego polecając inne matki i na szczęście dziś wieczorem przyjmie moje dziecko.Ja mam na to pieniądze,ale są matki które nie mają,i co wtedy???? choroba nie będzie czekała.....
Dla mnie ta sytuacja jest chora i nie do przyjęcia!
Nie po to płacimy te olbrzymie składki, żeby chodzić na prywatne wizyty do prywatnych gabinetów.
Nie dziwie się Twojej reakcji z tym pistoletem, też czasami mam na to wielką ochotę.
O dziwo ostatnio ktoś mi polecił pewną przychodnię w moim mieście, która nie jest kierowana przez
starsze Panie z czasów PRL-u i faktycznie da się tam normalnie umówić do lekarza, bez czekania...
ale tak powinno być wszędzie!
W Polsce strach chorować...
Napisano 09 marzec 2010 - 19:50
w Twoim uśmiechu
- (39 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 37
- 38
- 39

Logowanie