Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

farba rozjaśniająca ciemne włosy?

1 odpowiedź w tym temacie

#1 bombelka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 18 kwiecień 2009 - 14:28

Hej.

Szukam jakiejś dobrej farby, która rozjaśniłaby moje naturalne ciemnobrązowe włosy, ale tak delikatnie...o jeden-dwa tony.
Kupiłam sobie właśnie dzisiaj farbę Palette radiance olśniewający brąz, jest to rozjaśnienie i koloryzacja w jednym, ale z tego co czytałam w necie większość opinii o tej farbie jest negatywnych ;/ i teraz już nie wiem... Może ktoś z was będzie się orientował jaka farba byłaby najlepsza?:) z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Argena

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 17 listopad 2009 - 16:59

Pewnie pytanie już nieaktualne, ale i tak napiszę, co wiem. Dla przyszłych pokoleń. Jeśli komuś chodzi o takie rozjaśnienie, jak założycielce tematu, to znaczy lekkie, tylko o kilka tonów, to polecam Londę. Ja też mam naturalny ciemny brąz i farba "miodowy blond" z Londa color naturals wyszła mi na głowie jak na obrazku bez wcześniejszego rozjaśniania. Pewnie to zależy od rodzaju włosa, ale warto spróbować, bo farba nie jest droga. Kiedyś próbowałam też średni blond z Londy (tej z czerwonym pudełkiem) i też wyszedł (może trochę ciemniejszy, ale niewiele).

Jeśli chodzi o większe rozjaśnienie, to jestem na etapie poszukiwania farby dającej kolor popielaty. Jak takową odkryję, dam znać :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych