Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Nocleg w Krk

16 odpowiedzi w tym temacie

#1 ThugLife

HipHop Maniak √ιק

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 873 postów

Napisano 06 kwiecień 2009 - 18:22

Zna ktoś jakiś tani Hotel w Krakowie?

|.|

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Sukces przychodzi jedynie do tych którzy działają, podczas gdy pozostali oczekują jego nadejścia.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 abricot

Hate hippies.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 790 postów

Napisano 09 lipiec 2009 - 16:28

Możesz wyszukać tanich hoteli poprzez portale rezerwacyjne np. StayPoland albo Booking.com - tam jest cała baza hoteli i można zarezerwować online. Osobiście polecam jednak Hostel Aston . Naprawdę przyzwoity, a co najważniejsze do Rynku Głównego na nogach 5-7 minut. Więcej informacji na http://astonhostel.spanie.pl/.

#3 Haan

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 167 postów

Napisano 16 lipiec 2009 - 23:23

Zdaje się, że ten hostel jest na Długiej, prawda? To rzeczywiście rzut beretem do rynku, wiem bo codziennie podążam na zajęcia tamtędy;) A co do hostelu to dodam, że moja kumpela tam pracowała na recepcji, musiała być dostępna 24 godziny na dobę na mailu, GG i telefonie, także dbają o klienta

#4 albo_albo

Pan i Władca

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2736 postów

Napisano 17 lipiec 2009 - 09:27

HOSTELI w Krakowie i centrum jest od zaje** tylko trzeba podzwonić bo są po rezerwowane w najgorszym wypadku akademiki np AGH.
UCZYMY SIĘ EKONOMII NOWY PORTAL O SEKTACH
NOWA HUTA
Portal podróżników: http://www.swiatpodroznikow.pl/
Świadkowie Jehowy to SEKTA więcej na: http://www.katolikos.republika.pl

"Przeżyliśmy okupacje, przeżyjemy demokracje, mordy wy moje"

"Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie" - Lech Wałęsa

Antysemita – jest to człowiek, który nienawidzi Żydów bardziej, niż jest to absolutnie niezbędne"

"Przeżywszy życie bezbożnie, jak trzeba
Poszedł ateista po śmierci do Nieba.
Spotyka go św.Kunegunda:
"No, i jak Pan teraz wyglunda?"
A on jej na to: "O Santa!
Ładnie to kpić z repatrianta?"

"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej , Art.. 54 p.1

"Każdy ma prawo do wolności wyrażania opinii. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych i bez względu na państwowe."
Europejska Konwencja Praw Człowieka, Art.10 p. 1

ARTICLE 19."Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers."
The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948, in Paris.

#5 smukła86

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 26 lipiec 2009 - 20:02

Właśnie znajomi wrócili z weekendu spędzonego w Krakowie. Zatrzymali się w tym Astonie i faktycznie byli zachwyceni. Blisko Rynku, ładne pokoiki, miła obsługa, internet za free no i oczywiście racjonalne ceny. Bo w jakim miejscu (blisko centrum oczywiście) znajdziesz nocleg 45 zeta za os. Także chyba lepiej dopłacić parę złotych i mieszkać w super warunkach niż tułać się na miasteczko studenckie, gdzie wiadomo jak ze standardem pokoi bywa :]

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 gaga22

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 08 listopad 2009 - 19:11

Moi znajomi ostatnio rezerwowali nocleg przez yourplace.pl. Wynajęli apartament w centrum (chyba na Biskupiej) i ponoć cena jak za takie warunki była bardzo przystępna. Twierdzą, że mieszkali bardzo komfortowo. Taniej i wygodniej niż w hotelu, no i mieli zapewnioną prywatność i dyskrecję. Pobyt w Krakowie im się udał ;)

#7 Haren

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 486 postów

Napisano 14 grudzień 2009 - 16:22

http://flamingo-hostel.com/index.html

Hostel Flamingo, najlepszy spośród 15 000 (!) hosteli w 2008 roku, 20 m od rynku (lokalizacja :D), polecam ;)

#8 Alternative Trippin

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 162 postów

Napisano 16 grudzień 2009 - 15:33

Ja jedynie korzystałem z noclegów w yourplace, bo po tym, jak wylądowałem w jakimś obskurnym hostelu (których w krk jest pełno), stwierdziłem, że przestaje oszczędzać. I dlatego zacząłem korzystać z yourplace. Ceny są wyższe niż w hostelach, ale biorąc pod uwagę standard i przyjazną, pomocną obsługę, to chyba jednak warto dołożyć tych kilka złotych i się nie męczyć. Tako wam rzecze!

#9 samozdrowie

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 176 postów

Napisano 19 styczeń 2010 - 15:47

Prawda. W yourplace śpią moi znajomi z Pragi jak mnie odwiedzają. Nie raz byłam w różnych ich apartamentach i standard jest dokładnie taki jak na zdjęciach, czyli bardzo wysoki. A wcale nie jest to droga opcja. Za to hostele często mają kiepskie warunki, zawsze są przepełnione obcokrajowcami i niestety w Polsce nie są tanie. Yourplace ma apartamenty w wielu miejscach w centrum: na Długiej, na Gertrudy, na Garncarskiej. Teraz widziałam w dodatku jakieś promocje, w zależności ile nocy się zabukuje, można odstać iPhona, wódeczkę, przejazd na lotnisko, albo noc gratis. Warto obczaić.

#10 Asusek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 23 maj 2010 - 09:41

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z oferty noclegów w samym centrum Krakowa. Apartamenty są w pełni wyposażone. Są doskonałą alternatywą dla hoteli.
pokoje, apartamenty, noclegi kraków

http://www.flats.pl

#11 myszaa3

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 25 maj 2010 - 13:50

Fajny i tani jest Old Town Hostel. Zawsze tam nocuję.

#12 Snoop

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 155 postów

Napisano 24 czerwiec 2010 - 18:30

Albo Hostel albo AGH albo u sióstr zakonnych lecz jak to w sezonie tam gdzie najtaniej miejsca pozajmowane

Niekiedy przy jakiejś starszej pani można coś trafić
Dołączona grafika

#13 Felicia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 31 sierpień 2010 - 10:11

Tu znajdziesz fajną bazę hotelowo-hostelową w Krakowie: http://www.urlopwpol...miasto.php?id=3
Jest o tyle ciekawa, że powołując się na serwis (Urlop w Polsce) można dostać zniżkę w niektórych obiektach, od 3 do 20%!

#14 Werka600

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 158 postów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 12:10

Hosteli w Krakowie jest mnóstwo ale jakbyście jednak chcieli coś sprawdzonego i nie jesteście nastawieni na nieprzyjemne niespodzianki to zajrzyjcie sobie na ideatur.pl - co prawda nie jest ich tam w odniesieniu do Krakowa jakoś strasznie dużo ale rezerwować można przez całą dobę a to też się liczy ;)

#15 Arek_Arkadiusz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 03 czerwiec 2011 - 14:21

Ktoś już wcześniej o tym pisał, ale ja także jestem za opcją apartamentów (choćby takich : http://www.facebook....=app_4949752878 ) bo one wychodzą taniej niż hostele nawet. Fajny apartament dla czterech osób można wynająć nawet za 160 zł, co wychodzi 40 zł na osobę za dobę noclegową. A macie własną łazienkę, kuchnię z całym sprzętem AGD i niezależność. Mieszkałem dość długo we Wiedniu i tam apartamenty są bardzo popularne, a mam wrażenie, że u nas w Polsce są jeszcze opory, bo apartamenty kojarzą się z czymś mega drogim...

#16 MarCie

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 05 wrzesień 2011 - 13:31

Jeśli szukasz taniego hotelu w Krakowie to polecam serwis go2sleep.eu Wszystko w jednym miejscu znajdziesz.

Użytkownik MarCie edytował ten post 05 wrzesień 2011 - 13:33

Domy Kraków z pięknym widokiem i w cichej okolicy to marzenie do zrealizowania :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#17 Czoklit

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 11:32

Jak dla mnie - tani nocleg dla studentki - Hostel Free. Czysto, wesoło, śniadanie w cenie i człowiek czuje się jak u siebie w domu. Podobno mają też pokoje prywatne o podwyższonym standardzie - jeśli ktoś szuka czegoś bardziej hotelowego. Wszystko w jednym miejscu w centrum.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych